Sikerdíjas nemzetközi adósságbehajtás,
adósságbehajtás külföldön!

Ne késlekedjen a díjmentes ajánlatkéréssel, ma már a külföldi tartozások is rövid időn belül a számláján lehetnek segítségünkkel!

Credit Management nemzetközi adósságbehajtás, adósságbehajtás külföldön szolgáltatása az Ön rendelkezésre áll, amennyiben áru és/vagy szolgáltatás kiehylezésből eredő követelését határidőre nem teljesítették. A Credit Management Kft több éve sikeresen működik közre nemzetközi adósságbehajtás, adósságbehajtás külföldön szolgáltatásával a B2B együttműködések során keletkező tartozások kezelésében. A jellemzően vállalatok közötti kereskedelmi együttműködések egyre gyakoribb velejárója, hogy a külföldi üzletfél nem akar, vagy nem tud időben fizetni.

A jellemzően nagyobb értékű nemzetközi tartozások behajtása során, az adott ország közreműködő irodjával szorosan együttműködve hatékony megoldást kínálunk azoknak a döntéshozóknak, akik a költséges jogi, ügyvédi intézekdések megkezdése előtt, igénybe vennék sikerdíjas szolgáltatásunkat. A Credit Management Kft nemzetközi adósságbehajtás, adósságbehajtás külföldön szolgáltatása során jogos, megalapozott, nem vitatott követelések kezelését vállalja.

adósságbehajtás külfldön

A nemzetközi adósságbehajtás, adósságbehajtás külföldön szolgáltatásunk hasonlóan a belföldi követelések kezeléséhez, jól kiépített, gyors és hatékony eszköz, ami az Ön számára is költséghatékony lehetőséget jelenthet a jövőben. Előzetes egyeztetést követően, a teljesség igénye nélkül3 kontinensen, közel 100 orszából várjuk a követeléseket. 900 Euro tartozástól, max. 2 éves fizetési késedelmig. A Credit Management Kft felkészült munkatársakkal, kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal várja az Ön megkeresését is. Irodánk nagy hangsúlyt fektet a nemzetközi behajtást igénylő feladatok gyors előkészítésére. Érdeklődés és árajánlatkérés esetén, a magyarországi követeléskezelésben megszokott módon, egyedi ügyekre adott egyedi árajánlatunk a lehető legrövidebb időn belül megküldjük Önnek. Hatékony munkánknak köszönhetően nemzetközi tartozások esetén is hamarabb hozzájuthat jogos követeléseihez.


Mi szükséges nemzetközi követelései gyors behajtásához?

  • Jogos, megalapozott, nem vitatott követelés megléte
  • A nehezen vagy nem fizető ügyfelek adatainak egyeztetése
  • A követelésekkel kapcsolatos minden lényeges információ átbeszélése
  • Szerződéses feltételek, sikerdíjak, díjak egyeztetése
  • Árajánlat elfogadása
  • Szerződéskötés rövid hatridővel

Ha igényt tart azokra a pénzösszegekre, amelyek megilletik Önt, vagy vállalkozását, de hetek, hónapok elteltével sem érkeztek meg az Ön számlájára, engedje, hogy nemzetközi szintéren is segítsünk Önnek.

Hívja munkatársunk Most! Mobil: + 36 20 586 3390 E-mail: behajtas (kukac) cmkft.hu
Irányítson Ön a nemzetközi tárgyalásokon!
Nemzetközi vevő és beszállító minősítés során, cégünk segít Önnek, hogy leendő üzleti partnereivel kialakítandó együttműködési előtt, pontos képet kapjon a lehetséges ügyfél fizetési szokásairól, a cég nemzetközi megítéléséről, az ügyfélnek adható vásárlási limitek, hitelkeretek nagyságáról. Továbbá információt kap az esetleges negatív eseményekről, a cég pénzügyi multját és jelenét érintő főbb pénzügyi mutatószámokról. Információt kap a tulajdonosi háttérről és a nemzetközi cég valós adatairól.
Nemzetközi céginformáció/cégellenőrzés

Kapcsolatfelvétel

nemzetközi behajtás
Credit Management Kft
06 20 586 3390
behajtas (kukac) cmkft.hu

Nemzetközi behajtással, adósságbehajtás külföldön szolgáltatással kapcsolatos kérdéseivel hívja munkatársunk a fenti elérhetőségen.

Adószám: 22798738-2-41, Cím: 1135 Budapest, Szent László út 80. III/1 Cégjegyzékszám: 01-09-944042, Bankszámlaszám: Gránit Bank Zrt. 12100011-10007596

Nemzetközi Intézkedési területek a teljesség igénye nélkül

Amerikai Egyesült Államok, Albánia, Andorra, Ausztrália, Bosznia-Hercegovina, Dánia, Dubai, Finnország, Görögország, Hong Kong, Indonézia, Izland, Kanada, Kína, Koszovó, Liechtenstein, Macedónia, Moldova, Montenegró, Norvégia, Svédország, Törökország, Ukrajna, Oroszország, Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Észtország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Egyéb FÁK-álla

Néhány Referenciánk

Ügyfeleink véleménye

Szállítmányozás
dr. Szabóné Molnár Ildikó - pénzügyi vezető
Egyre gyakrabban előfordult, hogy számláink ellenértéke nem érkezett meg külföldről. A Credit Management Kft- segítségét kértük. Megoldásaik szinte 0%-ra redukálta a külföldi nemfizetések arányát.

Gabonakereskedelem
Kondorosi Árpád - cégvezető

A kereskedőim csak addig foglalkoztak a problémával, ameddig az kényelmes volt számukra. A pénzügyes csak délután ért rá, az adminisztráció nem értette mi köze a tartozásokhoz. Döntöttem, a kezelést a Credit Management Kft-re bíztam, amit nem bántam meg.

Fémszerkezet gyártás, kivitelezés
dr. Bihari Mihály - gazdasági vezető

Nemzetközi vevőminősítésre alapozzuk a munkánk, amit a Credit Management Kft nyújt nekünk. Pontosan tudjuk kive üzletelhetünk, mennyi árut és szolgáltatást helyezhetünk ki átutalással, az nemzetközi elemzői hátterük hatékonyan segíti a döntéseimet.

Behajtás 0 Ft előre - www.creditmanagementkft.hu Behajtás Credit - www.creditmanagementkft.hu Behajtás Intrum - www.creditmanagementkft.hu Behajtó Most - www.creditmanagementkft.hu Behajtó Azonnal - www.creditmanagementkft.hu Behajtó Olcsón - www.creditmanagementkft.hu Behajtó 0 Ft - www.creditmanagementkft.hu Behajtás Nemzetkozi - www.creditmanagementkft.hu Behajtó Nemzetközi  - www.creditmanagementkft.hu Nemzetközi Behajtó  - www.creditmanagementkft.hu Követeléskezelés Azonnal - www.creditmanagementkft.hu vevői nemfizetések elleni biztosítási védelem számla előfinanszírozás, faktorálás Hatékoeny Behajtás - www.creditmanagementkft.hu Sikerdíjas Behajtás - www.creditmanagementkft.hu Jutalékos Behajtás - www.creditmanagementkft.hu Jutalékos Követeléskezelés  - www.creditmanagementkft.hu Jutalékos Behajtó - www.creditmanagementkft.hu Követeléskezelő - www.creditmanagementkft.hu Telefonos - www.creditmanagementkft.hu Hatékonyan - www.creditmanagementkft.hu Management Kft - www.creditmanagementkft.hu www.creditmanagementkft.hu Behajtás - www.creditmanagementkft.hu Behajto - www.creditmanagementkft.hu Nemzetközi behajtás - www.creditmanagementkft.hu Követeléskezelés - www.creditmanagementkft.hu Behajtás Azonnal - www.creditmanagementkft.hu Behajtás Időre - www.creditmanagementkft.hu